Water

Water
In ons moderne leven kunnen we niet meer zonder een (warm) wateraansluiting.
We maken gebruik van het comfort van wassen en douchen met warm water en het loopt door de radiatoren van de centrale verwarming, ook voor de wasmachine en de vaat hebben we dit warme water nodig. Natuurlijk is het dan ook van groot belang dat de gas- en watervoorziening goed functioneert. Voor de installatie en het onderhoud van uw gas- en watervoorziening bent u bij Goor Installatietechniek aan het juiste adres. Bovendien adviseren wij u graag om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.
 
Dakgoten & afvoeren
Dakgoten en de afvoeren zijn noodzakelijk maar deze bepalen ook in belangrijke mate het aanzien van uw woning. Goor installatietechniek levert en monteert standaard mast- en bakgoten, maar ook ambachtelijk op maat gemaakte goten. Zowel voor nieuwbouw als voor vervanging.
Uiteraard zijn de dakgoten ook in zink of koper leverbaar.
 
Voorkeur voor zink en koper
Zink is een buitengewoon duurzaam materiaal voor dakgoten en afvoeren. Het vervaardigen van zinken goten is arbeidsintensief, maar de kwaliteit en levensduur maken het vaak aantrekkelijk om zink toe te passen. Een levensduur van 30 jaar is geen uitzondering. Een eventuele lekkage kan bij een zinken goot snel en goedkoop worden gerepareerd. Ontstaat er een lekkage aan een kunststoffen goot, dan zal in geval van een lekkage vaak de complete goot moeten worden vervangen.
 
Koper heeft een specifieke en exclusieve uitstraling en bovendien een uitzonderlijk lange levensduur. Onder invloed van lucht en neerslag ontstaat op het koper een ondoordringbare oxidelaag, die langzaam van koperkleur overgaat naar het karakteristieke platinagroen.